• کسب و کار های کوچک پرسود در روستا، به مواردی گفته می شوند که هم برای سرمایه گذاران مزایای زیادی دارند و هم به وضعیت اشتغال در روستا کمک می کنند. با شلوغ شدن شهر ها، خیلی از مردم زندگی روستا نشینی را برای خود انتخاب کرده اند. مردم روستا معمولا به فعالیت هایی همچون کشاورزی و دامداری مشغول هستند. در نتیجه، اقتصاد یک روستا، به فعالیت های ساده ای همچون کشاورزی وابسته است.

    ماکان آریا پارسا

    طبق نظر دکتر ماکان آریا پارسا با ایجاد کسب و کارهای کوچک پرسود در روستا، کارآفرینان هم برای بانوان روستایی یا جوانان روستایی ایجاد شغل کرده و هم می توانند به سود مطلوبی دسترسی پیدا نمایند. امروزه نیروی کار فراوانی در روستا های مختلف ایران یافت شده و همین مسئله هم ضرورت ایجاد شغل های ساده، کوچک و پر سود را چند برابر کرده است. امروز ما قصد داریم تا چند شغل پردرآمد برای زنان روستایی بپردازیم. پس با ما در ادامه همراه شوید.

    ضرورت راه اندازی کسب و کارهای کوچک پرسود در روستا

    از نظر دکتر ماکان آریا پارسا راه اندازی کسب و کارهای کوچک پرسود در روستا، مسئله ای پر اهمیت و ضروری به حساب می آید. زمانی که در یک روستا شغلی وجود نداشته باشد، مردم به سمت شهر ها مهاجرت می نمایند. این مسئله نه تنها روند زندگی را برایشان دشوار تر می کند، بلکه روی جمعیت شهر و میزان جرم و جنایت هم تاثیر گذار است. با ایجاد شغل های جدید در روستا، جوانان به جای مهاجرت به شهر، سرگرم کار شده و تمرکز خود را روی ارتقا شغلی می گذارند. ایجاد شغل و راه اندازی کسب و کار های مختلف در یک روستا باعث افزایش جمعیت روستا شده و فشار را از روی شهر ها برمیدارد.

    ایده های ناب روستایی

    مزایای ایجاد کسب و کارهای کوچک پرسود در روستا

    جدا از موارد مذکور، با توجه به صحبت های دکتر ماکان آریا پارسا ایجاد کسب و کار های کوچک پرسود در روستا می تواند مزایای دیگری را نیز در خود جای داده باشد. اگر از نظر مالی به این قضیه نگاه کنیم، هزینه خرید ملک در روستا برای راه اندازی یک کار نوین خیلی کمتر از شهر ها و شهرک های صنعتی می باشد. همین مسئله هم باعث شده تا کارشناسان به این روند علاقه زیادی نشان دهند. جدا از این مسئله، با ایجاد کسب و کار های نوین در روستا، جوانان روستایی هم به شغل های متنوعی مشغول می شوند. خیلی از جوانان روستایی به خاطر نداشتن امکانات مورد نیاز، استعداد خود را هدر داده و مشغول به کار های سنتی همچون کشاورزی و دامداری می شوند. این مسئله مشکلات جدی را در پروسه کارآفرینی در روستا به همراه خواهد داشت. کارآفرینی در روستا، می تواند زندگی افراد زیادی را تحت تاثیر خود قرار دهد.

    ایده های ناب روستایی برای کسب درآمد

    حال که مباحث مقدماتی را پشت سر گذاشتیم، بیایید تا به سراغ ایده های ناب روستایی برای کسب درآمد برویم. فرقی ندارد که شما در روستا ساکن هستید یا اینکه در شهر زندگی می کنید و قصد سرمایه گذاری روی کسب و کار های روستایی را دارید، در هر صورت شما باید بر اساس محیط روستا نسبت به انتخاب ایده اقدام نمایید. عدم توجه به این مسئله، مشکلات جدی را برای شما ایجاد خواهد کرد.

    شغل پردرآمد برای زنان روستایی

    پرورش گل و گیاه خانگی در روستا

    به گفته دکتر ماکان آریا پارسا اولین مورد از کسب و کارهای کوچک پرسود در روستا، به پرورش گل و گیاه اشاره دارد. بسته به محیط روستا، پرورش گل و گیاه خانگی می تواند مزایای زیادی را به همراه داشته باشد. این مورد از کسب و کار های کوچک و پرسود در روستا، به سرمایه زیادی نیاز نداشته و می تواند طی بازه زمانی کوتاهی به سود دهی برسد. امروزه استفاده از گل و گیاه های آپارتمانی، به مسئله ای متداول در شهر ها تبدیل شده است. اگر شما بتوانید یک فضای مناسب راه اندازی گلخانه را تهیه کنید، از این طریق به سود می رسید.

    کسب درآمد در روستا از طریق پرورش قارچ

    دومین مورد از کسب و کارهای کوچک پرسود در روستا، به پرورش قارچ مربوط است. یکی از انواع شغل پردرآمد برای زنان روستایی، به راه اندازی مراکز پرورش قارچ اشاره دارد. قارچ در محیط های مرطوب رشد می کند. اگر شرایط آب و هوایی روستای شما برای پرورش قارچ مناسب است، می توانید نسبت به فعالیت در این زمینه هم اقدام نمایید. قارچ ماده غذایی مفیدی بوده و خواص زیادی را در خود جای داده است. داشتن طعم خوب همراه با خواص زیاد به این کالا اجازه داده تا در غذا ها و خوراکی های متنوعی مورد استفاده قرار گیرد.

    کار در روستا با سرمایه کم

    پرورش ماهی در روستا و ایجاد شغل

    دیگر مورد از ایده های ناب روستایی برای کسب درآمد، به پرورش ماهی اشاره دارد.طبق نظر دکتر ماکان آریا پارسا نحوه فعالیت در این شغل، از نامش مشخص است. طی این پروسه شما باید استخر ها و محیط مناسبی را برای پرورش انواع ماهی فراهم کنید. به خاطر داشته باشید که امکان ایجاد این شغل در مناطق کم آب و خشک ایران وجود ندارد. پس برای فعالیت در این زمینه، شما باید به محدودیت های جغرافیایی و آب و هوایی خود توجه ویژه ای داشته باشید.

    راه اندازی کارگاه های خیاطی

    بهترین شغل درآمد برای زنان روستایی، به ایجاد کارگاه های خیاطی و قالی بافی اشاره دارد. برخی از بانوان روستایی پس از اتمام فعالیت های روزانه خود، کمی وقت آزاد دارند. با شرکت در این کارگاه ها، بانوان می توانند نسبت به کسب درآمد اقدام نمایند. امروزه روستا های زیادی در سراسر ایران نسبت به تولید انواع قالی، لباس و پارچه اقدام می نمایند.

    پیش نیاز های کار در روستا با سرمایه کم

    شاید شما هم از خود می پرسید که پیش نیاز های کار در روستا با سرمایه کم چیست؟ همانطور که گفته شد، راه اندازی یک کسب و کار در روستا از نظر مالی مشکلات جدی را برای کاربران ایجاد نمی کند. برای دنبال کردن این پروسه، شما در ابتدا باید تحقیقات لازم را انجام دهید و شرایط و منابع روستا را بررسی نمایید.

    عدم توجه به این مسئله، مشکلات جدی را در پروسه راه اندازی کسب و کار ایجاد می کند. در مرحله بعد، برای راه اندازی کار در روستا با سرمایه کم شما باید به دنبال خرید ملک و دریافت مجوز باشید. گاهی اوقات پروسه دریافت مجوز از نهاد های قانونی تا چند ماه طول می کشد. پس از دریافت مجوز، شما می توانید نسبت به استخدام نیرو و شروع کار اقدام نمایید.  

    نکات مهم برای راه اندازی یک کسب و کار در روستا

    آیا شما هم به دنبال فعالیت در کسب و کار های کوچک پرسود در روستا هستید؟ برای دنبال کردن این پروسه حتما باید به یک سری نکات پر اهمیت توجه داشته باشید. اولین نکته به مشاوره اشاره می کند. شما باید مشاوره دریافت کنید و مطمئن شوید که شغل مورد نظر شما، طرفدار دارد. اگر ساکنین یک روستا علاقه ای به فعالیت در آن زمینه نداشته باشند، برای تامین نیروی کار شما با مشکلات جدی مواجه خواهید شد. جدا از این مسئله، ایده های ناب روستایی همیشه پاسخگوی نیاز های شما نیستند.

    برای راه اندازی کسب و کار در روستا به چه مقدار سرمایه نیاز است؟

    مهم ترین مسئله ای که ذهن متقاضیان ایجاد کسب و کارهای کوچک پرسود در روستا را به خود درگیر می کند، سرمایه اولیه است. سرمایه ای که شما در اختیار دارید، میزان بازدهی و سود کسب شده از کسب و کار را تحت تاثیر خود قرار می دهد. همه کسب و کار ها به سرمایه زیادی نیاز ندارند. مثلا برای راه اندازی یک گلخانه شما فقط به زمین و تجهیزات ویژه نیاز دارید. در هر صورت، متاسفانه نمی توان در حال حاضر یک بودجه خاص را برای راه اندازی کسب و کار در روستا مشخص نمود. متغیر های زیادی هستند که سرمایه مورد نیاز کارآفرینان را تحت تاثیر خود قرار می دهند.

    شغل روستایی

    کلام آخر

    امروز ما سعی کردیم تا پروسه راه اندازی کسب و کارهای کوچک پرسود در روستا را مورد بررسی قرار دهیم. اگر شما هم به این روند علاقه مند هستید و ترجیح می دهید در روستا اشتغال زایی کنید، می توانید موارد مذکور در این مقاله را مد نظرتان قرار دهید. لازم به ذکر است که ایجاد یک کسب و کار نوین در روستا، هم برای سرمایه گذاران و هم برای مردم ساکن در روستای مذکور، مزایای زیادی را به همراه دارد.

    دکتر ماکان آریا پارسا

    البته که شما بدون انجام تحقیق و دریافت مشاوره نباید ایده های ناب روستایی را مورد استفاده قرار دهید. عدم توجه به این مسئله، می تواند به سرمایه شما و وضعیت اقتصادی روستای مد نظر آسیب های جدی وارد کند. برای کسب بیشترین بازدهی ممکن در این زمینه، به شما توصیه می شود تا کمی وقت خود را صرف انجام تحقیق در مورد ایده های ناب روستایی بکنید و بر همان اساس هم تصمیم بگیرید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۴ رای